Diensten

Naast de prachtige selectie aan exclusieve producten die wij u aanbieden, kunt u bij Cute Baby Gifts ook terecht voor een aantal mooie services. Zo borduren wij kleding, petten, t-shirts, poloshirts en allerhande andere accessoires. Snel en op hoogwaardig niveau. De kwaliteit van ons borduurwerk is dan ook uitmuntend te noemen. Ook zijn wij een erkend DHL Service Punt en kunt u bij ons dus terecht voor al uw DHL zendingen (per barcode of retour) en leveringen. 

 


Borduren

IMG 8128Voor ons borduurwerk gebruiken wij een professionele machine van het gerenomeerde merk Melco. Hiermee borduren wij uw logos’,teksten of ontwerpen feilloos en in meerdere kleuren op al uw (bedrijfs)kleding, stoffen en accessoires. Wij kunnen werken met zowel kleine als grote oplagen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo komt u samen met Cute Baby Gifts tot een bijzonder en bevredigend eindresultaat.

 

DHL Service Punt

DHL Service PointCute Baby Gifts is een erkend DHL Service Punt. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor al uw zendingen (per barcode en retour) en leveringen van en via DHL. Ook staan wij klaar om u te voorzien van advies en doen wij dit uiteraard met de welbekende glimlach. Op deze manier weet u namelijk altijd dat wij uw pakketten met de grootst mogelijke aandacht behandelen.

(c) 2018: Cute Baby Gifts | Alle Rechten Voorbehouden | Webservices door: ROTZ