Over Ons

Onze WinkelAls kind al had Nick een voorliefde voor knuffels en oog voor kleuren,kleding en de mooie dingen van het leven. In 2017 besloot hij dan ook om Cute Baby Gifts te openen aan de Meerstraat in Almere Haven. Een leuke, gezellige en specialistische winkel, die zich richt op de verkoop van baby- en kinderkleding, kraamkado's en knuffels, maar u ook zoveel meer te bieden heeft. 

Een leuke, gezellige en specialistische winkel, die zich richt op de verkoop van baby- en kinderkleding, kraamkado's en knuffels, maar u ook zoveel meer te bieden heeft. 


Door de nadruk te leggen op de persoonlijke benadering, kunt u bij Cute Baby Gifts altijd met uw vragen of wensen terecht. Of het nou gaat om dat ene, unieke kraampakket, of om de wens om uw naam op uw eigen handdoeken te hebben, bij Cute Baby Gifts kunt u terecht. Door de expertise en passie voor het vak, kunt u altijd rekenen op een kundig antwoord.
Onze open winkel bevindt zich in het hart van Almere Haven en is makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Met buslijnen 1 en 3 stopt u immers midden in het centrum van Almere Haven.


Wij voeren series van exclusieve pluche knuffels, unieke kraampakketten en prachtige baby- en kinderkleding. Met een kado van Cute Baby Gifts verschijnt u dan ook altijd ten tonele met een uniek geschenk. Is er iets uit onze series dat u niet kunt vinden? Laat het ons weten en wij gaan er achteraan! Het kan zomaar zijn dat u het item van uw keuze alsnog via ons kunt bemachtigen.

(c) 2018: Cute Baby Gifts | Alle Rechten Voorbehouden | Webservices door: ROTZ